Skin Essentia Product Oil Free Eye Make up Remover Environ Skin Care

OIL FREE EYE MAKE-UP REMOVER

Denne øyemake-removeren fjerner forsiktig ikke-vanntett sminke og hjelper til med å fjerne overflatede urenheter uten å etterlate en fettfilm – og huden føles ren, oppdatert og fuktig.

Skin Essentia Product Dual Action Pre Cleansing Oil Environ Skin Care

DUAL ACTION PRE-CLEANSING OIL

Denne milde forrenseren renser forsiktig og effektivt ved hjelp av fjerning av overflødig overflateolje, urenheter og sminke. Den skylles uten problemer uten oljeholdig rester, slik at huden føles ren og fuktig.

Skin Essentia Product Hydrating Clay Masque Environ Skin Care

HYDRATING CLAY MASQUE

Denne luksuriøse, kremete leire masken hjelper til med å absorbere overflødig overflateolje og forsiktig polerer utseendet til hudens overflate, slik at det blir jevnere og ser mer strålende ut.

Skin Essentia Product Mild Cleansing Lotion Environ Skin Care

MILD CLEANSING LOTION

Denne luksuriøse, fuktighetsgivende kremrenseren løfter forsiktig overflatenes urenheter samtidig som effektene av hudens naturlige fuktighetsbalanse opprettholdes. Det skylles av lett, slik at huden føles lett og konditionert ut.

Skin Essentia Product Botanical Infused Moisturising Toner Environ Skin Care

BOTANICAL INFUSED MOISTURISING TONER

Formulert for å gi fuktighet og forbedre hudens generelle velvære denne toneren, som inneholder en rekke planteekstrakter, etterlater huden fuktet, perfekt fornyet og primet for påføring av fuktighetskrem.

Skin Essentia Product Antioxidant Peptide Eye Gel Environ Skin Care

ANTIOXIDANT & PEPTIDE EYE GEL

Vitenskapelig formulert for bruk rundt det delikate øyeområdet, er denne øyegelen rik på antioksidanter, peptider og vitaminer som hjelper til med å skape et mer ungdommelig øyeutseende.

Skin Essentia Product Vita Antioxidant AVST Gel Environ Skin Care

VITA-ANTIOXIDANT AVST GEL

Denne Vita-Antioxidant AVST Gel er den første vitamin A fuktighetskrem i Skin EssentiA® Vitamin STEP-UP SYSTEM ™. Denne fuktighetsinfiserende gel inneholder en lav konsentrasjon av vitamin A i form av Retinyl Palmitate, samt C-vitamin og antioksidanter i en vannbasert forberedelse. Den kan brukes som et alternativ til Vita-Antioxidant AVST-fuktighetskrem 1 for de som foretrekker en kjølig og beroligende fuktighetskrem.

Skin Essentia Product Vita Antioxidant AVST Moisturiser 1 Environ Skin Care

VITA-ANTIOXIDANT AVST MOISTURISER 1

Denne Vita-Antioxidant AVST Moisturizer 1 er den første vitamin A fuktighetskrem i Skin EssentiA® Vitamin STEP-UP SYSTEM ™. Den inneholder en lav konsentrasjon av vitamin A i form av Retinyl Palmitate, samt C-vitamin og antioksidanter.

Skin Essentia Product Vita Antioxidant AVST Moisturiser 2 Environ Skin Care

VITA-ANTIOXIDANT AVST MOISTURISER 2

Denne Vita-Antioxidant AVST Moisturizer 2 er den andre vitamin A fuktighetskrem i Skin EssentiA® Vitamin STEP-UP SYSTEM ™. Den inneholder en middels konsentrasjon av vitamin A i form av Retinyl Palmitate, i tillegg til C-vitamin, kraftige antioksidanter og botanikalier som sammen bidrar til å revitalisere hudcellens utseende, noe som resulterer i en mer ungdommelig utseende med en glattere tekstur og strålende, sunn glød.

Skin Essentia Product Vita Antioxidant AVST Moisturiser 3 Environ Skin Care

VITA-ANTIOXIDANT AVST MOISTURISER 3

Denne Vita-Antioxidant AVST Moisturizer 3 er den tredje vitamin A fuktighetskrem i Skin EssentiA® Vitamin STEP-UP SYSTEM ™. Den inneholder en moderat til høy konsentrasjon av vitamin A i form av Retinyl Palmitate, samt C-vitamin, kraftige antioksidanter og botaniske stoffer, samt et peptid som sammen bidrar til å revitalisere utseendet til hudcellene, noe som resulterer i en mer ungdommelig- hudfarge. En jevnere tekstur og en strålende, sunn glød.

Skin Essentia Product Vita Antioxidant AVST Moisturiser 4 Environ Skin Care

VITA-ANTIOXIDANT AVST MOISTURISER 4

Denne Vita-Antioxidant AVST Moisturizer 4 er den fjerde vitamin A fuktighetskrem i Skin EssentiA® Vitamin STEP-UP SYSTEM ™. Den inneholder en høy konsentrasjon av vitamin A i form av retinylacetat, samt vitamin C, kraftige antioksidanter og botaniske stoffer, samt et peptid som sammen bidrar til å revitalisere utseendet på hudcellene, noe som resulterer i et mer ungdommelig utseende og girl en jevnere tekstur og en strålende, sunn glød.

Skin Essentia Product Vita Antioxidant AVST Moisturiser 5 Environ Skin Care

VITA-ANTIOXIDANT AVST MOISTURISER 5

Denne Vita-Antioxidant AVST Moisturizer 5 er den endelige vitamin A fuktighetskrem i Skin EssentiA® Vitamin STEP-UP SYSTEM ™. Den inneholder den høyeste konsentrasjonen av vitamin A i formene Retinyl Palmitate og Retinylacetat, samt C-vitamin, kraftige antioksidanter og botaniske stoffer, samt et peptid som sammen bidrar til å revitalisere utseendet på huden, noe som resulterer i en mer ungdommelig hudfarge og gir en jevnere tekstur med strålende glød.

Skroll til toppen