Concentrated Alpha Hydroxy Toner Environ Skin Care 1

CONCENTRATED ALPHA HYDROXY TONER

Denne toneren inneholder en høy konsentrasjon av glykolsyre. Det kan hjelpe til med å fremme hudens naturlige syremantel og oppmuntre eksfoliering på den mildeste måten å bidra til å forbedre hudens tekstur, noe som resulterer i hud som føles jevnere og ser strålende sunn ut.

Focus Care You Plus Concentrated retinol serum Combined Environ Skin Care

CONCENTRATED RETINOL SERUM 1, 2 & 3

Dette vitamin STEP-UP SYSTEM ™ av serum er formulert med høye konsentrasjoner av vitamin A. De er utviklet for å normalisere utseendet på hudabnormaliteter og skader, og for å fremme sunn utseende. 

Focus Care Youth Plus Peptide Enriched Frown Serum Environ Skin Care

PEPTIDE ENRICHED FROWN SERUM

Beriket med en superkonsentrert kombinasjon av peptider, hjelper dette ikke-invasive serum til å myke og forbedre utseendet på rynker og fine uttrykkslinjer som pannefyrer, rynkede linjer og “kråketær”.

Tri BioBotanical Revival Masqueocus Care Youth Plus Tri BioBotanical Revival Masque Environ Skin Care

TRI BIOBOTANICAL REVIVAL MASQUE

Spesielt formulert med en revolusjonerende kombinasjon av tre kraftige ingredienser, kan denne “ansiktsløftning i en krukke” hjelpe til med å forbedre hudens generelle utseende samt gi motstandskraft. Denne dynamiske masken gjør at huden føles mykere og ser yngre ut med en frisk utstråling.

Tri Peptide Complex Avance Moisturiser

TRI PEPTIDE COMPLEX AVANCE MOISTURISER

En luksuriøs multifunksjonell krem som inneholder en trilogi av peptidkomplekser – Matrixyl® 3000, Trylagen® og Matrixyl® Synthé 6® – ekstra fuktighetskrem og vitamin E. Denne formularet kan bidra til å opprettholde hudens synlige ungdommelighet ved å gi den et alderstartende løft. Huden vil til slutt se yngre og jevnere ut lenger.”

Tri Peptide Complex Avance Elixir

TRI PEPTIDE COMPLEX+ AVANCE ELIXIR

Inneholder Měiritage, en unik blanding av ekstrakter fra kinesiske røtter som brukes i tradisjonell medisin, som har vist seg å være effektiv for å redusere effekten av oksidativt stress (UV-stråling og forurensning) og lette utseendet på ujevn hudtone. Den inneholder også en kombinasjon av tre kraftige peptidkomplekser som kan bidra til å forbedre den generelle strukturen i huden. Denne kraftige kombinasjonen av ingredienser i dette multifunksjonelle serumet kan etterlate huden strålende lysende og elastisk yngre i lengre tid.

Skroll til toppen