Focus Care Moisture Plus Vita Antioxidant Hydrating Oil Capsules Environ Skin Care

VITA-ANTIOXIDANT HYDRATING OIL CAPSULES

Disse kapslene gir en konsentrert briste av en vitaminberikt hydrering for huden. Inneholder en blanding av retinol og antioksidanter, og kan bidra til å beskytte huden mot skadelige effekter av frie radikaler. De hjelper til med berikende hud med naturlige overflateoljer, slik at den ser synlig uthvilt og energisk ut.

Focus Care Moisture Plus VITA COMPLEX SUPER MOISTURISER Plus Environ Skin Care

VITA-COMPLEX SUPER MOISTURISER+

En luksuriøs krem, som inneholder en rekke dynamiske fuktighetskremer og bløtningsmidler som kan bidra til å forbedre skinnbarrierefunksjonen samt naturlige fuktighetsgivende faktorer. Vitaminer og antioksidanter øker brukeropplevelsen ved å legge til den generelle beskyttelsen mot virkningene av friradikalskader, noe som resulterer i hud som føles næret og oppdatert.

Focus Care Moisture Plus Alpha Hydroxy Night Cream Environ Skin Care

ALPHA HYDROXY NIGHT CREAM

Spesielt formulert med middels konsentrasjoner av glykolsyre og melkesyre. Ved å støtte hudens naturlige pH og assistere med hudens naturlige eksfolieringsprosess (desquamation), er disse Alpha Hydroxy Acids kjent for å forbedre tekstilproblemer forbundet med dehydrering, slik at huden føles mykere og jevnere.

Focus Care Moisture Plus HA intensive Hydrating Serum Environ Skin Care 1

HA INTENSIVE HYDRATING SERUM

Inneholder en høy konsentrasjon av hyaluronsyre. Den fuktighetsbindende egenskapen til dette spesielle molekylet kan bidra til å forbedre uttørkningen av dehydrering, slik at huden blir jevnere og tettere med mer motstandskraft.

Skroll til toppen