Skin Essentia range products Environ Skin Care

 

Environ ble utviklet tidlig på 90-tallet av den anerkjente plastikkirurgen Dr. Des Fernandes.
I dag er Environ en innovativ og prisbelønnet medisinsk hudserie som på grunn av nyvinninger og fantastiske resultater, har tatt verden med storm.

Environ er en vitaminbasert hudserie med svært potente virkestoffer, og A vitamin er selve hjørnestenen i Environs filosofi. A vitamin har svært mange viktige egenskaper i huden, og ved mangel på A vitamin oppstår økt risiko for pigmenteringer, solskader, slapp hud, aldring i form av rynker og tap av kollagen. Forskning viser også at det er flere tilfeller av mangel på A vitamin ved påvisning av hudkreft.

A vitamin er svært viktig for hudhelsen vår. Ved høye nok doser A vitamin vil cellefornyelsen i huden øke, man får styrket hudbarrieren, regulering av talgproduksjonen, utjevning av linjer, økt fukt i huden og reparert ødelagte celler som kan være forstadiet til hudkreft. A vitamin beskytter cellenes DNA.

Hudens immunforsvar er helt avhengig av A vitamin for å fungere optimalt, derfor er Environ også anbefalt de med hudsykdommer. Rosacea, psoriasis eller eksem er noen av hudlidelsene som kan ha god effekt av Environ produkter.

Environ bruker høye doser A vitamin i sine produkter. Derfor er det viktig å følge ett «StepUp» system for å unngå at huden tilføres for høye doser A vitamin helt i starten. Dette er fordi hudcellene som tar opp A vitamin, omgjør A vitamin til Retinol syrer. Ved å bruke A vitamin «stepUp» systemet, bygger du opp styrken på huden, slik at huden forberedes og klargjøres for mer avanserte medisinske hudbehandlinger i salong.

Environ har to hovedlinjer med ett «stepUp» system. Disse linjene inneholder høye doser av A vitamin og antioksidanter.

AVST linjen er selve grunnstammen i Environ. Kremene har ett «StepUp» system fra 1-5. Serien bygger opp hudens styrke og toleranse over tid, og vil gi en sunn hud for alltid. Serien passer for alle aldre, hudtyper og etnisiteter og har tilhørende renseprodukter, øyekrem, peeling og makeupremover.

C -Quence linjen er en svært lukseriøs linje med høye mengder A vitamin, C og E vitamin og peptider. Denne linjen har også ett «StepUp» system. Linjen er primært for en voksen hud på grunn av den anti- aldrende effekten C-quence serien gir. Andre viktige ingredienser i linjen er antioksidanter, glykolsyrer og melkesyrer.

B -active linjen er spesiellt rettet mot aknehud. Hele linjen er baser på acetylsalisyrer. For best resultat bør linjen kombineres med A vitamin krem fra AVST linjen.

Intensive Range linjen regnes som «problemløseren» i Environ. Linjen er svært intensiv, og inneholder aktive ingredienser som blant annet Retinol, råmelk, glykolsyrer og antioksidanter.

Body linjen er en liten kroppserie med peelinger, olje og lotion. Produktene inneholder A vitamin og 15 % melkesyre. En fantastisk serie.

Skroll til toppen