Environ Skin Care Body Range Derma Lac Lotion

DERMA-LAC LOTION

Derma-Lac er en lett duftende lotion som bidrar til å myke strukturen på tøffe områder på huden din, som albuer og hæler, samtidig som det bidrar til å øke effekten av hudens fuktighetsnivå. Det hjelper til med å aktivere kjedelig, trøtt hud, og hjelper til med å forsiktig peele huden og for å forbedre utseendet på hudtone og tekstur, slik at den ser sunn og vakker ut.

Environ Skin Care Body Range A C E Body Cream

A, C & E BODY CREAM

Denne rike og kremrike vitamin og antioksidant fuktighetskrem bidrar til å lette tørrheten mens du gir huden essensielle næringsstoffer, det ser ut og føles mer sunt og vakkert. Det bidrar til å hydrere og bidrar også til å forbedre utseendet på fine linjer, ujevn tone og solskader. Huden din vil elske det!

Environ Skin Care Body Range A C E Oil

A, C & E OIL

Denne lette, finstrukturerte multifunksjonelle oljen er rik på vitaminer og antioksidanter for å gi næring og lette utseendet på tørr og solbeskadiget hud, noe som gir den et mykt, fløyelsittende følelse. Det bidrar også til å kondisjonere huden og hjelper til med å forbedre utseendet på fine linjer, ujevn tone og solskadet hud. Det kan også brukes som fuktighetskrem for problematisk hud.

Environ Skin Care Body Range A C E Enhanced Oil

A, C & E ENHANCED OIL

Denne ultrafine kondisjoneringsoljen er spesialutviklet for å gi hud med en meget høy konsentrasjon av vitamin A, C og E og antioksidanter, som bidrar til effektivt å rehydrere tørr og solbeskadiget hud og gi det et mer sunt utseende. Det bidrar også til å gi næring til huden og hjelper det med å holde effekten av fuktighet og forbedre utseendet på fine linjer og ujevn hudtone.

Skroll til toppen