B Active Range SEBUPREP Product Environ Skin Care

SEBUPREP

Sebuprep bidrar til å bekjempe overbelastet, fet eller problemhud fordi det er spesielt formulert for å fjerne overflødig synlig overflateolje og hjelper til med å fjerne miljøgifter, slik at huden ser og føles myk og hydrert ut.

* Advarsel: Forbrukere som er allergiske mot salisylsyre bør ikke bruke dette produktet.

B Active Range Sebumasque product Environ Skin Care

SEBUMASQUE

Sebumasque er for skjemme utsatt hud og er hudens BFF. Det bidrar til å absorbere overdreven synlige overflateoljer og virker som et mildt hudpudder takket være de mikro-eksfolierende egenskapene til kaolinlera. Denne masken bidrar også til å hydrere huden, og gir en strålende, klar og vakker hud.

* Advarsel: Forbrukere som er allergiske mot salisylsyre bør ikke bruke dette produktet. Salisylsyre er inkludert for å bistå i å naturlig fornye huden.

B Active Range SEBUWASH Environ Skin Care

SEBUWASH

Sebuwash er en behagelig mild duftende, lav skummende rensegel som inneholder te-treolje. Det hjelper med å forsiktig fjerne overflødig overflateolje og miljøskadelige rester uten å tørke ut huden din slik at den beholder sin naturlige syrebalanse. Dette rengjøringsmiddelet er egnet for fet, flekkfylt og overbelastet hud.

* Advarsel: Forbrukere som er allergiske mot salisylsyre bør ikke bruke dette produktet. Salisylsyre er inkludert for å bistå i å naturlig fornye huden.

B Active Range SEBUTONE Environ Skin Care

SEBUTONE

Sebutone er en middels styrke toner som er spesielt formulert til å avgrense oljeaktig, dehydrert og flekkfylt hud, noe som gir det et jevnere utseende med naturlig glød.

* Advarsel: Forbrukere som er allergiske mot salisylsyre eller beta-hydroksylsyre, bør ikke bruke dette produktet. Salisylsyre er inkludert for å bistå i å naturlig fornye huden.

B Active Range SEBUGEL A Environ Skin Care

SEBUGEL A

Sebugel inneholder en kombinasjon av kolostrum og en lav konsentrasjon av vitamin A for å bidra til å roe problematisk hud og redusere synlig overflødig oljeinnhold, slik at den føles myk og fuktet

B Active Range SEBUSPOT product Environ Skin Care

SEBUSPOT

Sebuspot er en mild, effektiv gel spesifikt formulert for å bidra til å redusere betennelse og rødhet og lindre overbelastning. Den kan brukes av alle hudtyper for å hjelpe til med individuelle brudd, fjerne synlige urenheter og kontrollere overflødig oljeproduksjon, da den inneholder teolje, niacinamid og panthenol – alle ingredienser som er kjent for å forbedre utseendet på akneproblemer med problematisk hud.

Skroll til toppen