Om Lene Marie – Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Lene Marie Andresen er kosmetisk dermatologisk sykepleier og eier av hudpleie klinikken LM Kosmetiske Hudklinikk. Hun har en bachelorgrad i sykepleie, og ble uteksaminert ved høgskolen i Oslo i 2009. Hun har tatt en rekke kurs innen grunnleggende injeksjonsbehandlinger, avansert ansiktsanatomi og botox behandlinger gjennom Esthetica Medical Norge, Allergan og Dermamedical i London. Hun er også sertifisert og godkjent behandler for den innovative og verdenskjente, medisinske hudpleie serien ENVIRON. Lene Marie er brennende opptatt av hudhelse, hudpleie og kosmetiske behandlinger, og vil stadigutvikle seg videre ved å tilegne seg erfaring og nye kunnskaper innen fagfeltet.

Lene er uteksaminert ved Senzie Akademiet ved høgskolen i Drammen. Denne unike utdanningen innen dermatologisk kosmetisk sykepleie, er den eneste offentlig godkjente videreutdanningen for sykepleiere i Norden, innen fagfeltet. Her spesialiserte hun seg innenfor dermatologi, hudpleie og kosmetiske hudbehandlinger.

Om hudpleie klinikken – LM Kosmetiskehudklinikk

LM Kosmetiske Hudklinikk er en profesjonell klinikk som utfører trygge dokumenterte behandlinger innenfor medisinsk hudpleie og injeksjonsbehandlinger. Klinikken er opptatt av at du som pasient skal oppnå ett vakkert, naturlig resultat og en sunn og god hudhelse. Sammen med deg vil det skreddersys et unikt hudprogram tilpasset deg og din hud. Det er svært viktig at du føler deg trygg og ivaretatt både før og etter behandling, og du vil få god informasjon om behandlingene som utføres.

Lene er svært opptatt av diskresjon, og som sykepleier er hun pålagt taushetsplikt. Du kan være helt trygg på at behandlingene du gjør hos henne, samt informasjon som blir utvekslet mellom sykepleier og pasient, aldri vil bli offentliggjort.

«Du som pasient kan være helt trygg på at produktene som brukes i klinikken kun er kjøpt hos godkjente leverandører. På den måten kan vi garantere at du alltid får riktig produkt, hvor hvert enkelt produkt kan spores og kontrolleres.»

lenemarie2018
LENE MARIE
KOSMETISK DERMATOLOGISK SYKEPLEIER

DR.STEPHAN TRUEDDSSON

MEDISINSK ANSVARLIG LEGE

Rull til toppen